Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Specialisten die het verschil maken

Wij ondersteunen onze klanten met technische vraagstukken en het oplossen van complexe storingen. De services zijn gericht op benzine en dieselpersonenauto’s. Ook lichte bedrijfswagens rekenen onze technici tot hun vakgebied.

Over PP Technics

Special support team

Kennis en vaardigheden

Bij PartsPoint Technics werken we met specialistische apparatuur voor werkzaamheden die u als garagist minder vaak tegenkomt. Bovendien beschikken onze medewerkers over de nodige vaardigheden om deze apparatuur optimaal te bedienen.

Onderdeel van marktleider AAGB

PartsPoint Technics is een onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). Met 25 vestigingen verspreid over België is AAGB een waardevolle toeleverancier van auto-onderdelen, equipment en banden aan voornamelijk autobedrijven. De kracht van PartsPoint is naast een brede voorraad en snelle levering, ook de technische ondersteuning en trainingen die we onze klanten bieden.

Eigen trainingscentrum

In onze TECH360 trainingscentrum scholen we onze klanten bij over de nieuwste innovaties, zoals bijvoorbeeld autonoom rijden en hybride en EV- technologie. Hiermee blijven ze grip houden op de technische ontwikkelingen. We werken met een uitgebreid trainingsplan dat we na een kennistest samen met de klant uitrollen. Zo krijgt iedere technicus een opleidingsplan wat bij zijn opleiding- en/of kennisniveau past.